Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
EchoHam / Re: Connection Issues
« Last post by K1CGZ on April 17, 2016, 04:07:34 AM »
EchoMac is still installed, however it does sort of the same thing.  It loads the repeater list.  I click on Echotest or a repeater; it says connecting.  It displays a server such as, "ECHOEC2-3: Herndon, VA USA."  Then apparently something times out.  It disconnects without ever having achieved connection to the destination.

The router is a ZyXEL.  If it has a firewall its news to me.  The only firewall that I have that I know of is in my MacBook.  I have EchoHam and EchoMac listed on my exception list on the firewall screen.  My iPad will connect through my router to the echo link system so I think my router and modem are working OK.
22
EchoHam / Re: Connection Issues
« Last post by support on April 16, 2016, 06:48:13 AM »
K1CGZ, do you still have EchoMac installed? Does it connect?
It looks very much like a Firewall issue, can you post details on what router you are using and copy of your firewall permission.
23
EchoHam / Connection Issues
« Last post by K1CGZ on April 16, 2016, 06:23:47 AM »
Downloaded V 2 today to my MacBook Pro running El Capitan.  I previously had EchoHam V 1 and EchoMac installed.  They used to work well.  With V 2, if I click on Server it loads a list, but when I click on a server, such as Echotest, and then click on connect the screen says, "connecting," then says, "disconnected" a few seconds later.  I tried a couple of repeaters and the Echlink test server.  They all start to connect, then disconnect.

I tried deleting EchoHam from my firewall permission list; then I reinstalled it on the list.  Still no connections.  What to do?
24
EchoHam / Re: New version fo El Capitan?
« Last post by support on March 18, 2016, 10:03:37 AM »
25
EchoHam / Re: New version fo El Capitan?
« Last post by support on March 18, 2016, 07:59:06 AM »
.... What will be the price?

Free App, $0
26
EchoHam / Re: New version fo El Capitan?
« Last post by Oliver on March 18, 2016, 02:37:11 AM »
I assume that if you are waiting on the app Store to review that you will be selling the App there. What will be the price?
27
EchoHam / Re: New version fo El Capitan?
« Last post by support on March 16, 2016, 12:37:36 PM »
Beta testing has now been completed and EchoHam V2.00 has been submitted to the App Store for review.
This process can take some weeks depending on how deep the reviewers want to dig.
I will post once the App is available for downloading.
28
General Discussion / Re: Echoham Callsigns
« Last post by support on March 16, 2016, 12:34:09 PM »
R = Repeater
L = Link
29
EchoHam / Re: EchoHam V2 bug reports
« Last post by support on March 09, 2016, 01:12:30 PM »
Thanks Mike,
maybe you could email a screenshot  to make sure I can reproduce the same problem.

30
EchoHam / Re: EchoHam V2 bug reports
« Last post by KM0S on March 09, 2016, 11:48:51 AM »
Upgraded to 10.11.3 and all is fine with one minor bug that was also present with 10.11.2

When you enlarge the window from the bottom, the modulation/received signal level bar remained in the a fixed location. 
With 10.11.3, modulation/received signal bar disappears until you connect and then shows up in the previous fixed location.
It shows received level and mic audio properly but covers the some of the station list.
Thanks for prompt response  with beta upgrades. 

In order to see all six characters of node number, I have to widen the Node column. There is more than enough space on the Location position.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10